BOCA GRANDE

BOCA GRANDE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 69 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Boca Grande. Meer weten? Ontdek meer

18 apr 2022 om 10:04 Delivery takes too long for a service that charges EUR 4.5 for delivery
14 apr 2022 om 8:01 Het eten was goed. Een maand geleden precies hetzelfde besteld alleen kregen we er nu veel minder wedges en de salade bij. De salade was ook minder lekker dan de vorige keer. Beetje jammer. De bezorger was precies op tijd.
11 feb 2022 om 14:17 Was not really pulled chicken, was not really nice meat….
23 jan 2022 om 14:38 Mijn nr1 go-to als we geen zin hebben in koken.
20 dec 2021 om 8:50 Prima eten. Erg lekker. Wel chimchurri vergeten.....
11 dec 2021 om 23:24 Freshly prepared food. The nachos I ordered barely had any chicken in it and just a lot of nachos.
11 dec 2021 om 9:10 Bezorging was perfect. Eten prima, maar verwacht niet echt Mexicaans. Meer de junkfood variant daarvan.
28 nov 2021 om 19:41 Veel te laat terwijl hij duidelijk door had gekregen waar hij moest zijn Jammer eten koud en nog laten blijken dat we zelf de schuldige waren hierin Jammer van het eten, dat zou warm zeker lekker geweest zijn
26 okt 2021 om 14:30 tijd klopte qua bezorging en het is echt super lekker
3 okt 2021 om 21:29 Als wij opmerkingen bij onze bestelling zetten i.v.m. ons adres en die vervolgens niet worden gelezen door de bezorgers dan is dat erg slordig en onnodig. Eten nu koud en lang wachten. Sorry maar zo lastig is het niet om even de opmerkingen te lezen.
2 okt 2021 om 20:32 Supervriendelijk personeel en heerlijk gegeten! Porties zijn meer dan genoeg.